Ingredience pro 4 osoby
800 g vepřového masa, nakrájeného na tenké plátky
2 lžíce adobo omáčky
1 malý ananas, nakrájený na kousky
1 velká cibule, nakrájená na kousky
1 svazek koriandru, nasekaný
12 malých kukuřičných tortill
Limetky pro servírování
Marináda
2 guajillo chilli papričky, bez semínek a namočené v horké vodě
2 stroužky česneku
1/4 šálku bílého octa
1/4 šálku ananasového džusu
Sůl a pepř
Postup
Pro marinádu rozmixujte všechny ingredience do hladka.
Mírně osolte a opepřete maso, potřete marinádou a nechte v chladu marinovat přes noc.
Máte-li gril, grilujte maso spolu s ananasem a cibulí, dokud není maso křupavé.
Měkké tortilly zahřejte na grilu nebo na pánvi. Na každou tortillu položte kousek masa, přidejte ananas, cibuli a posypte koriandrem.
Servírujte s čerstvě nakrájenými limetkami.