Palak Paneer

Ingredience pro 4 osoby

200 g sýru paneer, nakrájeného na kostky

400 g čerstvého špenátu

1 cibule, nakrájená

2 stroužky česneku, nadrobno nakrájené

1 malý kus zázvoru, nadrobno nakrájený

2 lžíce smetany

1 lžíce garam masala

1/2 lžičky kurkumy

Olej

Sůl a černý pepř

,, Sýr Paneer ve špenátové omáčce “

Postup

Na oleji osmahněte cibuli, česnek a zázvor. Přidejte kurkumu a garam masala, smažte minutu.

Přidejte čerstvý špenát a trochu vody, vařte, dokud špenát neuvadne.

Smažte paneer na jiné pánvi dozlatova a přidejte do špenátu.

Přidejte smetanu, dochuťte solí a pepřem a povařte několik minut.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *